Πώληση Μονοκατοικία, overflakke, Zuid-Holland, Ολλανδία, straart1

Πώληση - Cod. 39594

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 242 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 4

Έχω μια προσφορά που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Το κόστος εγγραφής για 10 άτομα είναι 1250 EUR ανά μήνα! συμβολαιογραφική συμφωνία για ένα έτος με δυνατότητα παράτασης. μπορείτε να υπογράψετε μια συμβολαιογραφική συμφωνία. Η προϋπόθεση είναι να πληρώσετε 8 μήνες (10.000 ευρώ) 3 μήνες εκ των προτέρων για να ολοκληρώσετε το σπίτι σας. Μπορείτε να καταθέσετε τα υπόλοιπα 5000 ευρώ μέχρι το Δεκέμβριο του 2020. Σπίτι στο Middelharnis. Είμαι ο μόνος ιδιοκτήτης του ακινήτου. το σπίτι δεν έχει υποθήκη. το σπίτι αγοράστηκε για μετρητά. Όλα τα δομικά υλικά επίσης. Έχω ήδη υλικό. Δεν θα μπορούσα να ολοκληρώσω την ανακαίνιση επειδή δεν είχα χρήματα για να πληρώσω τους υπαλλήλους. γι 'αυτό σας προσφέρει μια τέτοια προσφορά.

Οικία με 4 ορόφους, η συνολική έκταση είναι 242 m2, η χρήση είναι 186 m2. Αριθμός δωματίων: 5 δίκλινα δωμάτια χωρητικότητας 10 ατόμων. Αριθμός τουαλετών: 2 δωμάτια. Αριθμός μπάνια: 2 δωμάτια, Αριθμός κουζινών: 2 δωμάτια. 26 τ.μ. βεράντα. 20m2 γκαράζ. Πλυντήριο, στεγνωτήριο, κήπος και σοφίτα.

Το γκαράζ έχει βιομηχανική σύνδεση 400 V - 5 καλώδια, υπάρχει ηλεκτρική εγκατάσταση 3 φάσεων και 2 ηλεκτρικά πεδία για 2 επαγωγικά 8.6 kW και κουζίνα 4.4 kW. Ηλεκτρόδιο γείωσης + σύστημα πυροπροστασίας. Η θερμική εγκατάσταση είναι φούρνος αερίου συμπύκνωσης 24 kW με διπλή λειτουργία, το σπίτι διαθέτει 15 θερμαντικά σώματα αλουμινίου για 10 δόντια. Το οικιακό νερό υποστηρίζεται από μια πρόσθετη αντλία και λέβητα χωρητικότητας 1,5 kW 50 λίτρων. Το σπίτι είναι καλά μονωμένο και ηχομονωμένο. Η νέα οροφή ενισχύει την οροφή του οροφή. Τα περισσότερα από τα στοιχεία αυτού του σπιτιού είναι καινούργια. Θερμομόνωση B.

Το σπίτι δεν έχει τελειώσει τελείως. Δεν υπάρχει φινίρισμα τοίχου ή διαμέρισμα. Δεν υπάρχουν κεραμίδια ή πάνελ, αλλά αγοράστηκαν. Μπορείτε να δείτε την κατάσταση του υλικού.

Ολοκληρώθηκε: κεντρική θέρμανση, ηλεκτρικό ρεύμα, επισκευή δομικής ξυλείας και οροφής. Τα υλικά είναι σχεδόν όλα, 3 μήνες εργασίας για 4 άτομα λείπουν. η γενική ανακαίνιση ολοκληρώνεται με νέες πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, περσίδες, έπιπλα κλπ.

Τα καθήκοντά μας είναι:
εξοπλίστε το σπίτι με 7 τηλεοράσεις, νέες συσκευές υψηλής ποιότητας κουζίνας, νέα κεντρική θέρμανση. 2 ηλεκτρικά ερμάρια - 114 μονάδες. νέα έπιπλα, νέους πίνακες και κεραμικά.
Νομίζω ότι ένα τέτοιο σπίτι απαιτεί μεγάλη ΠΛΗΡΩΜΗ σε περίπτωση καταστροφής. Ας το κάνουμε με σύνεση και να κάνουμε και τα δύο μέρη ευτυχισμένα.

Θα ήθελα να υπογράψω μίσθωση μαζί σας, να σας δώσω τα κλειδιά ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το έργο και θέλουμε να ολοκληρώσουμε το σπίτι. . Η σύμβαση μπορεί να συντάσσεται από συμβολαιογράφο. Η κατασκευαστική μου ομάδα αποτελείται από ειδικούς, χάρη στις οποίες ο υπάλληλός σας έχει μια εικόνα για την ανακαίνιση. Φυσικά, οι πρώτοι 3 μήνες (περίοδος ανακαίνισης) είναι δωρεάν. Αν ορισμένοι μισθωτές θέλουν να ζήσουν νωρίτερα, σας προσκαλώ.

Αν έχετε άλλες προτάσεις, μπορείτε να μιλήσετε. Μπορούμε πάντα να συζητήσουμε τους όρους της σύμβασης. Είναι καλύτερο να δείτε το σπίτι, να κάνετε ένα ραντεβού. Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Με χαρά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB